Birçoğu şimdiden Lee Da Hee ve Choi Si Won'un yeni bir tür romantik komedi draması için birlikte çalışmasını bekliyor.

Lee Da Hee'nin yaklaşmakta olan KT Seezn'in orijinal draması "Love That Will Freeze To Death"de kadın başrol olacağı bildiriliyor.


10 Şubat'taki birçok medya kuruluşuna göre, Lee Da Hee yaklaşmakta olan romantik komedi draması "Love That Will Freeze To Death" için kadın başrol olarak seçildi. Super Junior'dan Choi Si Won da diziyi yönetmek için görüşmelerde bulunuyor.

Lee Da Hee'nin ajansı, oyuncu seçimi raporlarına yanıt vermedi.

"Ölüme Donacak Aşk" tatlı ama tuzlu gerçekçi bir romantizmi anlatacak bir dizi.

Birçoğu şimdiden Lee Da Hee ve Choi Si Won'un yeni bir tür romantik komedi draması için birlikte çalışmasını bekliyor.


Donarak Ölecek Aşk dizisiyle ilgili diğer detaylar henüz açıklanmadı.



Lee Da Hee en son 2021 tvN dizisi "L.U.C.A.: The Beginning"de Kim Rae Won, Kim Sung Oh, Kim Sang Ho, Jung Da Eun ve Park Hyuk Kwon ile birlikte rol aldı. Aktris şu anda Kim Nam Gil, ASTRO'dan Cha Eun Woo, Sung Joon, Go Doo Shim ve Park Geun Hyung ile birlikte yaklaşan sezonluk drama "Island Season 1"in galasına hazırlanmakla meşgul. Ayrıca ikinci sezonuna geri dönecek.

Aktris, "Search: WWW", "The Beauty Inside", "Queen of Mystery 2", "Mrs. Cop", "I Hear Your Voice", "Birdie Buddy" ve daha pek çok dizide rol aldığı biliniyor.

Oyunculuğun yanı sıra Lee Da Hee, "Single's Inferno", "Road to Kingdom" ve "Queendom" gibi popüler eğlence programlarında sunuculuk yapıyor.

Lee Da Hee, "Love That Will Freeze To Death" için oyuncu kadrosunu onaylarsa, bu onun 2019'dan beri romantik komedi türüne dönüşü olacak.

Comments

Popular posts from this blog

Descendants of the Sun (2016)

La actriz Hwang Jung Eum da la bienvenida a su segundo hijo

Semantic Error (2022)